Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Мая Манолова с поредни разкрития за "Топлофикация"

Омбудсманът говори пред Ганиела Ангелова

09.04.2017 | 16:31 Редактор: Димитър Абрашев
Мая Манолова с поредни разкрития за

Ако Иван Иванов е изпълнявал политически поръчки, би следвало да понесе цялата отговорност за това. Защо това поскъпване дойде точно след изборите?, пита Мая Манолова в предаването "Опорни хора"

 Гражданите да преценят кой е Иван Иванов и коя е Мая Манолова, каза Омбудсманът.

Заради КЕВР, Топлофикация "София" се е обогатила с 11 млн.лв. Тези пари са излезли от джобовете на столичани. Аз работя с числа и факти, но къде са числата и фактите на Иван Иванов? Не беше аргументирано и ясно, не беше обяснено, защо с толкова много се увеличи цената на парното и топлата вода. КЕВР се скри от гражданите, коментира тя.

В понеделник внасяме жалба в съда срещу шоковото увеличение на природния газ. Вярвам, че ще успеем. Партиите, ако имат съвест могат да сменят ръководството на КЕВР. Законопроектът за уседналостта е абсурден.По този начин се нарушават конституционните права на българските граждани в чужбина. МС, или депутатите са тези, който внасят закони. Недостойно е отговорността да бъде прехвърляна на един държавен служител. Скандално е без дебат да се ограничават правата на над 1.5 млн българи. Първите действия на новия парламент би следвало да бъдат в посока повишаване доходите на българите. Съвсем скоро служебния кабинет ще отговаря за действията си пред новия парламент. Бизнесът в България е готов да дава. Това го разбрах от кампанията "Великден за всеки", обобщи Мая Манолова.