Любен Дилов - син: Не бих искал никога да излизам от своя "Ку-ку" период

Свободата, която имаш във всяко начинание, се отвоюва всеки ден, каза още телевизионерът за Медиите ON AIR

27.06.2016 | 12:06 Редактор: Константина Маркова
Любен Дилов - син: Не бих искал никога да излизам от своя

Журналист, сценарист, телевизионен водещ, политик, писател, онлайн звезда и търсен от медиите събеседник по всякакви теми. Това е кратката визитка на Любен Дилов - син. Пред камерата на „Медиите ON AIR“ той коментира медиите, президентската институция, политическото задкулисие, "Ку-ку" периода в живота си, талантите на българите и философските принципи, чрез които да откриваме важните неща в живота.

"На първо място се чувствам журналист. Никога не съм можел  да избягам от тази си роля. Това ми е причинявало доста проблеми, но  пък ми е донесло и прекрасни мигове. Примерно по времето когато бях депутат, наистина бях много желан от колегите си, но и много мразен от тях, защото те си даваха сметка, че всичко на което съм свидетел от политическото задкулисие, ще стане публично достояние по не особено ласкав  за тях начин. То, така и стана. Така че, първото ми назначение на този свят е журналист", сподели Дилов.

Той коментира и риалити форматите, в част от които бе жури: "Формалният отговор на въпроса какъв е най-добрият талант на българите, е пеене. А неформалният - да бъде смотан. Ние не отиваме на конкурсите, за да се забавляваме, а да спечелим... да констатираме, че съдията е гей, да удостоверим подозренията, че всичко е нагласено. Тоест, огромна комплексарщина цари, а в същото време българите са чудовищно талантливи. Особено децата са приказни."

Какво още сподели телевизионерът пред Доника Ризова, вижте интервюто във видеото.