Дискусия за инвестициите в имоти - 19 май

19 май-14.00, Гранд Хотел София, зала София

22.04.2015 | 09:00
Дискусия за инвестициите в имоти - 19 май

За поредна година медийна група Инвестор организира дискусия в областта на инвестициите в имоти, строителството, бизнеса с недвижими имоти и жилищното кредитиране заедно с експерти, консултанти и браншови представители.

 

Тази година темата ще бъде: УСПЕШНИ СДЕЛКИ С ИМОТИ по повод 15г. от старта на първия сайт в България за недвижими имоти www.imoti.net, който е част от медийна група Инвестор.

 

Събитието ще се проведе на 19 май от 14.00 часа в Гранд Хотел София, зала София. Участниците са представители на агенции за недвижими имоти и строителни компании.

По време на срещата ще бъдат разгледани тенденциите за развитие на регионите, инфраструктурата, строителството; ще се коментира защитата на интересите на потребителите и на конкурентната среда в бизнеса с имоти. Целта на обсъждането е да се посочат добрите и порочните пазарни практики при обслужването на клиенти в сделките с недвижими имоти, за да се подобри процеса на обслужване на потребителя и да се увеличи неговата защита, а същевремнно да се поддържа една коректна конкурентна среда.

Полезни за представителите на агенциите за недвижими имоти ще бъдат и темите предимствата и възможностите, които предлага франчайз инвестицията в сектора на недвижимите имоти – едно предложение от RE/MAX; за ипотечното кредитиране на FIBANK и експертното оценяване на имоти, което предлага АМРИТА, както и първия сертифициран по BREEAM проект на модерна и енергоефективна сграда, представена от SMART BROKERS.

Модератор на срещата е Снежана Стойчева – мениджър на www.imoti.net. В дискусиите участват представители на МРРБ, КЗК, КЗП и НСНИ. Генерален спонсор е FIBANK.