Сексапилна синоптичка стана хит в Румъния

25-годишната Роксана Ванчеа спира дъха на мъжете с огромен бюст и предизвикателно поведение

06.04.2016 | 14:46 Редактор: Тодор Петров
Снимка: Facebook

Румънската синоптичка Роксана Ванчеа влезе в заглавията на световните агенции, благодарение на своя сексапил и предизвикателно поведение. Тя успя да завладее мъжките сърца със "случайно" показване на гърдите си по телевизията и се превърна в истински хит в северната ни съседка, а вече и отвъд нея.

25-годишната красавица съобщава прогнозата за времето, акцентирайки върху своите пищни форми, но най-редовно се включва и в сутрешната аеробика, където спира дъха на зрителите. Изданието express.co.uk отбелязва, че Роксана често не успява да прикрие прелестите си, изскачащи от изрязаните потници, които носи. Телевизионните й изяви всеки път предизвикват буря от реакции. 

Румънката, която е и фитнес модел, не е никак притеснена от този факт и дори се забавлява по време на двете предавания. Тя демонстрира гъвкавостта си, покачвайки температурата при мъжете, а медиите в Румъния следят и отбелязват всяка нейна изява.

Освен върху стегнатото си тяло и впечатляващия бюст, Роксана с охота показва и татуировките си, на които е голям фен. Румънката има десетки хиляди последователи в приложението Instagram и почти всекидневно ги радва с нови горещи фотоси. Видеата й от фитнес залата също се радват на голям интерес, а коментарите от мъжете са повече от цветисти.