Новата концепция на Bang & Olufsen

23.12.2015 | 13:24
Новата концепция на Bang & Olufsen

Новата концепция на Bang & Olufsen е представена в нов уникален шоурум в София

Bang & Olufsen Bulgaria отвори нов шоурум в София на ул. Оборище 10, където ще предлага изключително качество на звук, картина и дизайн.

Шоурумът отвори врати тази седмица. Интериорът е подчинен на най-новата концепция на Bang & Olufsen със сменящи се стени, стена с тонколони. Използвани са специално подбрани материали, мебели и дизайн.

В Bang & Olufsen се стремят да обогатят интериора на всеки свой клиент, като естетически и плавно свържат в едно цяло технологиите и дома му. Всички продукти са резултат на 90-годишен опит в дизайна и проектирането – израз на безвременно превъзходство, което гарантира, че всяко ново поколение продукти ще бъде съвместимо както с миналите, така и с бъдещите.

Продуктите на Bang & Olufsen се съчатават плавно с наличните интелигентни системи във всеки дом. Само с едно докосване на дистанционното може да се създаде уникална обстановка, която да подхожда на настроението на клиента – и това се превръща в нещо толкова естествено, че много скоро той започва да се чуди как изобщо е живял без него.

Екипът на Bang & Olufsen очаква да посрещне нови и стари клиенти в новия шоурум и обещава на своите посетители уникално изживяване, където вниманието към детайла и майсторството в изработката вървят ръка за ръка с техническото съвършенство на продуктите.