Daily Mail: Знаете ли, че сляпа българска пророчица предрече за възхода на ИДИЛ?

Ванга твърдеше, че ще има "голяма мюсюлманска война" през 2016г., пише Daily Mail

08.12.2015 | 15:22 Редактор: Ирина Георгиева
Daily Mail: Знаете ли, че сляпа българска пророчица предрече за възхода на ИДИЛ?

Българска пророчица, починала преди по-малко от 20 години предупреди за възхода на ИДИЛ. Тя твърдеше, че ще има "голяма мюсюлманска война" през 2016г., пише Daily Mail. Същевременно и от New York Post публикуваха статия със заглавие "Трябваше да слушаме тази сляпа българска старица за ИДИЛ"

Баба Ванга почина през 1996г. на 85-годишна възраст. Тя беше известна като "Нострадамус на Балканите" заради способността й да познава в повече от 85 на сто от случаите. 

Смята се, че сляпата пророчица е предрекла терористичната атака на 11 септември и цунамито от 2004 г. в Суматра, както е предупредила и за нахлуването на ислямски екстремисти в Европа през 2016г.

За Ванга се казва, че е направила стотици предсказания през живота си, включително и за "голяма мюсюлманска война", която ще започне с Арабската пролет през 2010г. Тя е съобщила, че войната ще се води в Сирия и ще приключи с установяването на халифат с център Рим през 2043г., пише News.com.au.

Баба Ванга е заявила, че Европа ще "спре да съществува" до края на 2016г. и континентът ще се превърне "в пустош лишена от всякаква форма на живот".

Последователите на Ванга казват, че тя е прогнозирала цунамито от 2004 г. в Суматра от думите й, че "огромна вълна" ще "залее голям бряг с хора и градове като всичко ще изчезне под водата".

През 1989 г. пророчицата е предупредила, че "американците ще бъдат нападнати от две стоманени птици", визирайки терористичните нападения от 11 септември. Твърди се, че е предрекла и последиците от изменението на климата като е заявила, че полярните шапки ще се стопят, а нивото на морските равнища ще се повиши.

Ванга е родена в село Струмица. Тя смята, че е загубила зрението си по време на буря, при която е грабната от силен вятър. След този инцидент се отключват дарбите й. Тя се е ползвала с доверието на богати и известни, сред които държавни главни и влиятелни политици.

Как една българска пророчица прогнозира големи световни събития?

Голямото затопляне и цунамито от 2004 г. в Суматра

През 1950г. Ванга е съобщила как "огромна вълна ще покрие голям бряг, на който има много хора и градове, а всичко ще изчезне под вода".

Пророчицата е предупредила и за последиците от изменението на климата като е заявила, че "студените райони ще станат топли ... и вулкани ще се събудят". "Всичко ще се стопи, точно като лед." - добавила тя.

Терористичните атаки на 11 септември в Ню Йорк

Казва се, че през 1989г. Ванга е съобщила за атаките срещу Световния търговски център през 2001г. News.com.au съобщава как веднъж заявила: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат след нападение от стоманените птици". Тя добавила, че "невинна кръв ще се лее".

Барак Обама

Пророчицата предрекла, че 44 президент на САЩ ще е от африкански произход, но също така предупредила, че това ще е "последният президент на САЩ".

 

 

 

 

Прогнози за бъдещето

Преди да умре, Ванга е направил предсказания за следващите няколко века. Сред най-интересните са, че до 2130г. извънземните ще помогнат на цивилизациите да живеят под вода и че ще има война на Марс през 3005г. По думите й всичко на Земята ще умре до 3797г., но дотогава хората ще могат да достигнат до нова звездна планета.