Открий музиката с България Ер-официален превозвач на Детска Евровизия 2015

Националната авиокомпания значими културни и социални прояви

27.10.2015 | 16:10
Открий музиката с България Ер-официален превозвач на Детска Евровизия 2015

България Ер е официален превозвач на Международни песенен конкурс „Детска Евровизия” 2015, който ще се проведе на 20 и 21 ноември 2015 г. в зала „Арена Армеец”, София.

За България е чест да бъде домакин на Детската Евровизия – едно от най-престижните събития за музикални таланти в света, с участието на деца на възраст между 10 и 15 години. Втазгодишното издание на на конкурса ще вземат участие най-голям брой участници от 2007 година насам. Млади изпълнители от 17 държави ще пеят наживо във финалния спектакълАвстралия и Ирландия са страните, които за първи път ще участват, заедно с Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Македония, Малта, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словения, Холандия и Украйна.

Авиокомпания България Ер има привилегията да подкрепи представителите от всички страни, които ще вземат участие в 13-о издание на Международния песенен конкурс „Детска Евровизия“. Националният превозвач застава и зад целта на конкурса – развитие на млади таланти в областта на популярната музика, поощряване на съревнователния дух у децата-изпълнители и подкрепа на толерантността, приятелството и цивилизованото общуване у младите хора.

 

„Цветът на надеждата” е песента, с която Габриела Йорданова ще представи България на финала на „Детска Евровизия” 2015. Самата Габи е автор на текста, заедно с Ивайло Вълчев – втория финалист от конкурса. Освен с музикалните изпълнения, концертът на „Детска Евровизия” 2015 ще впечатли зрителите от цял свят с уникална сцена и зрелищни ефекти.

 

#Discover (#Откривай) е мотото, под което ще премине българското домакинство. Химнът на тазгодишното издание на Детската Евровизия също носи названието Discover. Песента звучи на борда на самолетите на авиокомпания България Ер, с което пътниците на националния превозвач могат да се докоснат до магията на тазгодишния конкурс Детска Евровизия.

Националната авиокомпания България Ер подкрепя значими културни и социални прояви. Екипът на България Ер очаква с нетърпение да посрещне на борда младите таланти и да бъде част от вълнуващото събитие!