Пламен създаде ред в нац.отбор по волейбол:Д.Тонев

Гол, част 1 от 16 окт.2015

17.10.2015 | 12:09
Пламен създаде ред в нац.отбор по волейбол:Д.Тонев

"Пламен създаде ред", каза бившият волейболен национал Димо Тонев в спортното шоу Гол на живо в ефира на Bulgaria ON AIR, част 1.

Още по темата

След като футболните национали сринаха самочувствието ни, волейболистите ни върнаха удоволствието от гледането на спорт и еуфорията, наподобяваща „американското“ лято.

Волейболът основната тема на предаването. Димо Тонев, един от големите волейболисти в България, бивш член на националния отбор се включи в предаването по телефона от Боровец.

„Смениха се доста треньори с добри имена, имаше доста добри моменти в историята, но сега имаме добри състезатели, добър треньор.

Този плам и жар, който имаше като играч го трансформира в състезателите си. Това е хубаво. Предпочитам треньор като Пламен, който гори в мачовете си“, каза Димо Тонев.

 

Според Тонев спортно-технически волейболистите се представят много равномерно. „Макар и да сме преследвани от доста травми и контузии, Пламен много умело и точно на място си е подготвил кой на кое място да влиза. Промените допринесоха за това отборът ни да побеждава“, каза Тонев.

 

Как да бием Франция

Заслугата на Пламен е в психологически план, каза бившият национал.

„Играчите няма какво да учат повече. Като техника, като начин и стил на игра са това, което са.

Но когато психологически стоят добре, те могат да дадат максимума на това, което имат. Пламен създаде ред, който се спазва“.

 

Борис Касабов и Томислав Русев коментират спортните събития от студиото. Ще разберете и каква е загадката тази седмица \човекът е актуален, но не е волейболист\.

Гледайте цялата първа част на предаването във видеото. Не пропускайте и втората част, посветена на Битката за Пловдив.