„Гол“ кани фенове в студиото през новия сезон

Ако талантът дреме у вас, покажете го, призова Борис Касабов

23.09.2015 | 14:01 Редактор: Мариета Иванова
„Гол“ кани фенове в студиото през новия сезон

Спортното шоу с култовите водещи Борис Касабов, Ники Александров и Томислав Русев – „Гол“ - продължава да представя по уникален начин важните неща от футбола и спорта в България и по света - всеки петък на живо от 21.00 часа по Bulgaria ON AIR.

През новия сезон предаването ще отразява възможно най-широко мнението на феновете, а най-активните и информирани зрители, чиито знания за спортните събития надхвърлят лесно достъпната информация в интернет, ще имат възможност да гостуват и в студиото.

Макар шоуто да не е с новинарска насоченост, сред гостите на „Гол“ са най-актуалните лица в българския спорт. Предаването няма да пренебрегне и забавната страна, както на професионалния, така и на аматьорския спорт. Феновете имат възможност да покажат своите умения на терена пред всички, тъй като „Гол“ излъчва аматьорски клипове със спортните постиженията на зрителите и техните семейства.

"Ако талантът дреме у вас, покажете го и го направете достояние на всички чрез предаването „Гол“!“ призовава Борис Касабов.

„И през този сезон „Гол“ отново ще е предаването, което ще кара феновете да обичат футбола. Може би това е и голямата ни цел - да върнем публиката на българските стадиони!“ коментира Томислав Русев.

„Може да пропуснете среща с гадже, дори футболен мач – простимо е! Но никога не пропускайте нашето предаване, голям яд ще ви хване!“ каза Ники Александров.

За най-запалените фенове е рубриката „Прогнозите на специалистите“ в края на всеки епизод на „Гол“.