Какво да очакваме в "Полицейски войни" в седмицата 7-11 август

Приключва седми сезон на премиерния сериал

07.08.2017 | 11:18 Редактор: Константина Маркова
Какво да очакваме в

Нова загадка предизвиква професионализма на Шилов в предстоящите епизоди в седмицата 7-11 август. Той разследва изчезването на студентката Людмила. Роман се опитва да разпита влюбения в момичето Александър и неочаквано се появява пистолет... Ясно е, че момчето не е светец, но е ясно и че не е замесен в изчезването. Той насочва Шилов към последния приятел на Людмила Анатолий Синко. Убеден е, че той трябва да знае нещо...

Обискът в къщата на Синко обаче не дава резултат и Шилов отново е в задънена улица. И точно тогава Мила Сорокина прави пробив - тя открива човека, с когото Людмила е напуснала дискотеката във вечерта на изчезването си, както и пласьора ѝ.

Вече всичко е ясно! Шилов знае къде да намери изчезналото момиче!

И докато Шилов води разследването, Андрей Виленович подготвя документите за неговия арест. С подкрепата на Федералната служба за сигурност той успява да изфабрикува няколко случая на Роман: рекет, имотни машинации, помощ на фигури от криминалния контингент... Шилов със сигурност няма да може да избегне наказателно производство! Време е да си намери добър адвокат.

През тази седмица приключва седми сезон на култовия криминален сериал. Но с края на сезона не приключват заплетените истории, които професията поднася на Шилов. Неговата несговорчивост и принципност му погаждат лоша шега в премиерния осми сезон на хитовия сериал „Полицейски войни“. Нашият герой е понижен до редови оперативен служител в районното полицейско управление. Но, „шило” в торба не стои. Какво са намислили сценаристите за главния си герой през осми сезон – само по Bulgaria ON AIR, всяка делнична вечер от 19.50.