Нови загадки и предизвикателства в "Полицейски войни" от 31 юли

Какво ще се случи в сериала от 31 юли до 4 август

28.07.2017 | 14:33 Редактор: Константина Маркова
Нови загадки и предизвикателства в

Шилов и следователите от отдела му се изправят пред нови предизвикателства в премиерните епизоди на „Полицейски войни“ по Bulgaria ON AIR. На отдела е възложено да разследва поредица от убийства на полицейски служители, широко отразени в медиите. Всички жертви са били заподозрени в беззаконие и корупция и хората са убедени, че убийствата са отмъщение за неработещата правна система. Шилов обаче не споделя тази теория. Той смята, че убийствата на полицаи са с по-дълбоки мотиви... сякаш някой отстранява неудобните. Но какво е общото между всички тези хора? В новите епизоди на „Полицейски войни” действията се развиват бурно.

Сътрудникът на Шлов, Окунев, не се е явява на работа няколко дни. Шилов се опитва да разбере какво става, но никой няма никаква информация. Шилов и Джексън отиват на последния адрес, на който е бил изпратен Окунев. Заварват там една изплашена жена, която им разказва как преди няколко дни двама полицаи са отвлекли трети. Запушили са й устата, сложили са й маска на лицето и са откарали отвлечения в неизвестна посока.

За Шилов остава загадката какви са мотивите. В същото време в интернет се появява видео, в което пребит, Окунев предава условията на бандитите.

Следващите серии на „Полицейски войни” поставят нови загадки, вместо да разплитат предишните. Неочаквано позвъняване изпраща екипа на Шилов в жилище, в което ги очаква не само нов труп, но и оръжието, с което са застреляни техните колеги, заподозрени в корупция. Шилов отказва да повярва, че отмъстителят е вътрешен човек. Допълнителни съмнения внася и въпросът откъде идва информацията от телефонното обаждане. Ходът на събитията както в разследванията, така и в живота на управлението, не се разплитат, а заплитат. Освен всичко останало настъпват и кадрови промени, които оставят празни доста апетитни шефски места. Единствената светлина в тунела е завръщането на Мила Сорокина в екипа на Шилов.