Какво предстои в "Полицейски войни" в седмицата 3-7 юли

Приключва шести сезон, но не и интригуващите случаи на Шилов

03.07.2017 | 11:42 Редактор: Константина Маркова
Какво предстои в

Шести сезон на "Полицейски войни" приключва през тази седмица (3-7 юли), но не и интригуващите случаи, които Шилов и неговите колеги трябва да разплитат. Предстоят им случаи, в които нищо не е случайно - нито жертвите, нито заподозрените, а още по-малко свързаните с тях хора.

Последните серии на шести сезон разказват за убийството на известна телевизионна водеща. Намират я мъртва, завърнала се преждевременно от почивка. Сред колегите й се "шушука" за връзката й с женения и много известен бизнесмен Алмазов. Съвсем скоро е отвлечена и друга държанка на богаташ. Похитителите предлагат на бизнесмена сам да определи за колко пари ще откупи живота на любовницата си. Жертвата е освободена след предаването на откупа, но с това поредицата от отвличания не приключва. Пред Шилов и неговите колеги стоят много въпроси за разгадаване - не само кои са похитителите, но и кои са жертвите.

И седми сезон, както и предишните на "Полицейски войни", ще продължи традицията да адаптира истински истории от криминалните хроники на вестникарските страници. Първият случай, който Шилов трябва да разгадае, започва с двойно убийство и видео обръщение в интернет. В Петрозаводск са намерени телата на двама следователи, които разследват бизнесмена Изюмов. Всичко изглежда като пътен инцидент, но техният началник Барканов е уверен, че става дума за убийство. Третият следовател по делото излиза с видео изявление в интернет, в което хвърля обвинения за корупция и изфабрикувани доказателства.