Любов, комедия и изненадващи обрати в "Тя е пич"

Гледайте филма, който е създаден по пиесата на Уилям Шекспир "12-та нощ" на 25.11 от 20:30

25.11.2015 | 14:06 Редактор: Ирина Георгиева
Любов, комедия и изненадващи обрати в

Не съществува тема табу за актьора Чанинг Тейтъм, пише MTV News. Когато актьорът от "Професия: Стриптийзьор XXL" ("Magic Mike XXL") се появи в "Шоуто на Хауърд Стърн" на 23 юни, критикува един от собствените си филми.

Докато Стърн обсъждаше филмите на Тейтъм, спомена блокбъстъра от 2009г. "G.I. Joe: Изгревът на Кобра" ("G.I. Joe: The Rise of Cobra"), който се превърна в "повратна точка в кариерата на актьора". През цялото време Тейтъм не спираше да се смее и накрая призна, че е подписал за този филм само, защото е било договорно задължение за Paramount Pictures.

"Ако трябва да бъда честен, аз мразя този филм. Мразя го този филм. Бях принуден да се снимам в него. След "Треньорът Картър" ("Coach Carter") трябваше да се снимам по договор в още три филма. Дават ти договор и казват: "Сделка с три филма, в които трябва да се снимаш." Когато си млад си казваш: "О Боже, това звучи невероятно. Ще го направя." - разказва Тейтъм.

Актьорът смята, че е започнал да гради кариерата си със филми, в които се е снимал през следващите няколко години, а именно "Тя е пич" ("She’s the Man") и "В ритъма на танца" ("Step up"). Когато от Paramount го извикали да изпълни договора си за "G.I. Joe", Тейтъм им обяснил, че е израснал, гледайки анимационни филми и иска да изиграе Snake-Eyes, но от студиото му отказали.

"Сценарият не беше много добър...Гледах го всяка сутрин, докато растях. И не исках да правя нещо, за което първо смятах, че е лошо и второ не знаех дали искам да бъда G.I. Joe." - поясни Тейтъм.

Печалбата от световните прожекции на "G.I. Joe: Изгревът на Кобра" е 302 млн. долара, а продължението "G.I. Joe: Ответен удар" е донесло - 375 млн. долара, така че съвсем буквално двата филма са донесли успех за Тейтъм. 

"Как бих го оценил ... не знам "Писък 5"? Голям късметлия съм и съм благословен, че ми дадоха този филм. Наистина не беше чак толкова зле." - обобщава Тейтъм. 

Тейтъм не се изразява по-добре и за филма "Пътят на Юпитер" ("Jupiter Ascending").

"Когато фен ме попита: "Jupiter Ascending"? Какво е това? Аз му отговорих: "Добър въпрос, но и аз това питам себе си." - коментира Тейтъм.

На 25 ноември от 20:30 часа зрителите на телевизия Bulgaria ON AIR ще могат да гледат един от филмите, които направиха известен Чанинг Тейтъм. 

Във филма "Тя е пич" (She’s the Man) Тейтъм си партнира с Аманда Байнс, която влиза в ролята на гимназиална футболистка, която с ужас научава, че женският футболен отбор в нейното училище е закрит.

След като не получава разрешение да влезе в мъжкия отбор, тя се преобразява като своя брат близнак, за да стане част от вражеския отбор от съседната гимназия. Любовни трепети с героя на Чанинг Тейтъм обаче внасят смут в перфектния й план.

Режисьор: Анди Фикмън

В ролите: Чанинг Тейтъм, Аманда Байнс, Вини Джоунс, Лаура Рамзи, Джонатан Садовски, Джесика Лукас

Гледайте романтичната комедия "Тя е пич" по Bulgaria ON AIR на 25 ноември от 20:30 часа.