Започна четвъртата годишна конферения за инвестиции и валутна търговия

През 2015 г. за първи път по време на форума ще има среща на институционалните инвеститори и представителите на капиталовите пазари

27.11.2015 | 10:20 Редактор: Ирина Георгиева
Започна четвъртата годишна конферения за инвестиции и валутна търговия

Започна четвъртата годишна конференция за инвестиции и валутна търговия, съобщи екип на Bulgaria ON AIR. За четвърта поредна година порталът за бизнес и финансова информация Investor.BG съвместно с Bloomberg TV Bulgaria организира единствения по рода си инвестиционен форум на българския пазар и в региона – INVESTOR Finance Forum. Тази година събитието е под надслов "Инвестицията като начин на живот".

През 2015 г. за първи път по време на форума ще бъде организирана среща на институционалните инвеститори и представителите на капиталовите пазари в България и региона под наименованието INVESTOR Day.

INVESTOR Day е събитие, което свързва чуждестранни институционални инвеститори с интерес в региона с местни публично търгувани компании, като част от цялостното им присъствие на фондовата борса. По време на програмата ще бъдат обсъждани актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации, като паралелно се дава възможност за организиране на индивидуални срещи между заинтересованите лица.

По този начин INVESTOR Finance Forum се превръща в уникално събитие не само за индивидуалните инвеститори, но за цялата инвестиционна общност от региона, което ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на капиталовите, валутните и стоковите пазари.