Опитвали ли сте "интелигента храна" и знаете ли каква е тя?

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

10.02.2017 | 16:19 Редактор: Луиза Божинова
Опитвали ли сте

Гробът на Васил Левски се намира в градинката срещу Софийската математическа гимназия на ул. "Искър", недалеч от Сточна гара. Това твърди криминалистът от Военна полиция подполковник Венцислав Радков. Според него има доста доказателства в подкрепа на тази теория. В градинката срещу Математическата гимназия заедно с подполковник Радков се срещна Асен Манасиев, за да я разгледат и да покажат предполагаемото място.

Днес си поговорим за цветовете. Какви са тенденциите през 2017 година ще разберем от Мариана Аршева.

"Цветът на 2017-та година е зеленото, но златистите акценти също не са за пренебрегване. Някои световни дизайнери налагат тази тенденция в модата", сподели Мариана Аршева.

Предизвикателният куклен мюзикъл "Авеню Q" ще направи своя дебют на българска сцена през февруари. След Ню Йорк, Лас Вегас и Лондон, София ще посреща любителите на този жанр на сцената на Столичeн куклен театър. "Авеню Q" e поставен за първи път в театър "Ванярд" на Бродуей през март 2003 г., където получава възторжени отзиви и печели три награди "ТОНИ".

Днес ще поговорим за хубава храна. Знаете ли какво е "смарт фууд"? Как ресторантът "Рийнвил" предлага именно такъв тип храна и какво представлява тя, ще ни покаже и разкаже Николай Гарчев, главен готвач на ресторанта в хотел Park Inn.

"Съществува интелигента храна. Изработва се лесно, с качествени продукти и е подходяща за забързаното ежедневие", сподели главният готвач.