Антонина Зетова: Не съм тъжна, че не съм в играта. Олекна ми

Тази и още теми в предаването "Днес"

25.10.2016 | 16:40 Редактор: Мария Аладжова
Антонина Зетова: Не съм тъжна, че не съм в играта. Олекна ми

Решихме да направим експеримент на живо и да проверим как биха реагирали гражданите ако попаднат в ситуация на кражба на улицата. Как бихте реагирали ако видите, че някой ограбва друг човек? Сега колегите ще влязат в роля, за да проверим доколко са съпричастни българите.

Няма човек, който да не иска да бъде богат. Много хора се оплакват, че парите не им стигат, за съжаление не всичко опира до желание за работа. Днес ще си поговорим за парите. Защо понякога ги гумим много бързо и как да накараме парите да дойдат при нас. За всичко това ще си поговорим със Здравка Атанасова.

„За да имате пари в портефейла си, трябва да внимавате как се грижите за тях. Не прегъвайте парите, поставяйте ги прилежно подредени. Когато подавате пари на каса, не ги давайте разгънати. Сгънете банкнотата на две. Така парите ще се връщат при вас“, тези и още практични съвети даде в студиото Здравка Атанасова. Заедно с Константина Живова направиха ритуали за повече финансови печалби.

Днес специален гост в предаването ни е една дама, която смело можем да кажем, че е постигнала големи върхове в своята професия. Тя е един от най-добрите волейболни състезатели в България. През 2012 година слага край на кариерата си и днес е част от щаба на националния селекционер. Освен с националния волейболен отбор, тя се занимава професионално и с деца по една различна система. Представям ви една жена, която е пример за успешен спортист в България - Антонина Зетова.

„След като спрях да играя професионално не се чувствах тъжна. Олекна ми. Не мога да кажа, че в годините не е имало много трудности и лишения. Физически и психически. Сега се чувствам щастлива. Надявам се децата ми да поемат по пътя на спорта“, сподели голямото ни име във волейбола.

Bulgaria ON AIR празнува своя пети рожден ден, затова днес в студиото ще ви срещнем с едно от лицата на новините -  Десислава Атанасова.

„Щастлива съм, че работя с истински професионалисти. За да си телевизионер, трябва да го носиш в сърцето си. Всеки ден влизаме в домовете на зрителя и е важно да бъдем искрени. Друга голяма моя страст е кулинарията. Обожавам Италия и италианската кухня“, сподели Десислава Атанасова.

На 27.10.2016 г. в зала "България" ще се проведе 16-ия международен Конкурс за написване на симфонично произведение в такт 7/8, който се организира от Фондация "Св. Георги Победоносец" – САЩ, Софийската филхармония и Съюза на българските композитори. За да разберем повече ще поканя д-р Георги Лазаров, Татяна Сърбинска и Диана Данова.

Харесвате ли психотрилъри и знаете ли кое е най-новото заглавие? Трилъри по женски е книгата, която ще те разтърси със завладяващи истории, задъхан сюжет и неочакван край. Каня в студиото авторът ѝ Боряна Дукова, която ще ни отведе в света на трилърите.