Рени: Орлин Горанов ми помогна след раздялата

Певицата и още интересни гости в предаването Днес с Константина Живова

13.07.2016 | 14:06 Редактор: Тодор Петров
Рени: Орлин Горанов ми помогна след раздялата

Как реагираме когато пресрещнем бежанец на улицата? А как ще реагираме, ако същият ни помоли да го прегърнем? Група младежи от арабски произход правят социални експерименти по улиците на София и снимат клипове с реакцията на хората. Днес направихме такъв на живо с нашите репортери Борислав Петров и Асен Манасиев

"Трябва да бъдем толерантни към бежанците. Всеки има нужда от прегръдка“, споделиха граждани в центъра на София.

Услугата здравен коучинг е все още непозната у нас. Но от десетилетия е популярна сред хората, които искат да успеят в да променят трайно навиците си – на хранене, на движение, на работа и стил на живот. Повече научихме от здравния коуч Антония Балдаранова


Тя има дълга музикална кариера. Известна е със своята усмивка и големите хитове в годините. "Като птица съм свободна" е един от любимите хитове на нейните почитатели. За неспирната любов към музиката и любовта, която изпълва душата й, поговорихме лично с Рени.

"Вече се чувствам свободна. Рискувах всичко в името на любовта, но след 15 години разбрах, че не познавам човека до себе си. Не съжалявам. Бях в депресия, но успях да я преодолея. Вече съм в България заедно с децата си и се усмихвам всеки ден", сподели певицата Рени в откровено интервю с Константина Живова.


В понеделник, 11 юли, последователите на Бялото братство, празнуваха годишнината от рождението на учителя Петър Дънов. Неговото учение през годините винаги е било обгърнато в мистика. Имал ли е дъщеря Дънов? Какви тайни пази архивът на Ру, личната стенографка на Учителя? Новият роман на писателя Димитър Шумналиев „Бяло сладко” разказва неразказаната досега история на Бялото братство.

"Бялото братство не е секта. Всеки трябва да се докосне до магията на Петър Дънов", разказа писателят Димитър Шумналиев

"Усмихвам Се”, е новия проект на dj Burlak с певицата Kristina Nova. Песента е изключително позитивна, свежа, лятна,и емоционална. Двамата представиха съвместното си парче в предаването Днес.

"Правим хаус музика в България. Имаме амбиции и зад граница. Не залагаме на скандалното, а на качествената музика", разказаха младите изпълнители.
 

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
jito7@yahoo.com
преди 7 години
Здравейте!Благодаря още веднъж за поканата да участвам в предаването, беше удоволствие за мен.Бихте ли поправили печатната грешка във фамилията ми, изписва се Бълдарамова.Благодаря!П.С. Прекрасен сутрешен блок! Сигнализирай за неуместен коментар