Елена Брусарска за новото начало

Тези и още интересни гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

30.05.2016 | 13:03 Редактор: Ирина Георгиева
Елена Брусарска за новото начало

От Константина Живова

"65 години вдъхновение и танц"

Националното училище за танцово изкуство отбелязва 65 години от основаването си с тържествен танцов спектакъл "65 години вдъхновение и танц". Честването ще се състои на 1 юни в НДК под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова. 

Обират жилището ти докато спиш? 

Летният сезон е благоприятен не само за отпуски и почивки, но и за обири. Все по-често граждани пускат сигнали за обири на домовете им, но най-лошото е, че крадците стават все по-безстрашни и безскрупулни.

Обират жилището ти докато спиш? Шокът, който изживяват потърпевшите е голям и трудно се превъзмогва. Как да се предпазим от наглите крадци и какви мерки да предприемем коментира Илиян Царибродкси, управител на ключарска фирма, сблъсквал се не веднъж с този проблем.

"Трябва да се подсигурим, преди да е късно. Точковото заключване на дограмите е един от най-добрите и сигурни начини срещу крадци", обясни Царибродкси.

Правилното хранене

В забързаното ни ежедневие все по-малко време отделяме за това, с какво се храним. Бързаме сутрин и пропускаме закуската, а вечер преяждаме без да се съобразяваме какво ядем. Това води до редица проблеми, за които трябва да се замислим навреме. 

Колко правилно се храним, как да вземем мерки при сериозни болки в корема и какви са начините за ефикасно лечние на гастрит, колит и язва, за всичко това съвети даде д-р Йордан Попов, който е гастоентеролог и асистент на едно от светилата в медицината доц. Хаджиев.

Чай от мента е билката и напитката, която препоръчва д-р Йордан Попов, срещу болки в корема.

"Недей да питаш"

След година мълчание бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска се завърна с първи самостоятелен проект. Дебютното й солово парче "Недей да питаш" вече е факт. Елена разговаря с водещата на ДНЕС Константина Живова за музиката и любовта. 

"Вече не сме заедно със съпруга ми, той си живее в Турция. Не посветих песента на него, въпреки, че очаквах да има такива въпроси. Не сме се чували и не знам какво мисли за парчето", сподели певицата Елена Брусарска по време на представянето на новото си самостоятелно парче.

"Миг безвремие"

"Миг безвремие" се казва последната изложба на Румяна Дочева. В нея са изложени керамика и живопис. Екип на предаването ДНЕС се срещна с авторката съвсем случайно на първи март, какво се случи тогава и още за изложбата от Асен Манасиев.

По-секси на високи токчета

Всяка жена обича да привлича погледите на мъжките очи. Една от тайните, с които си служи, за да изглежда по-секси е ходенето на високи токчета. Голяма част от жените имат желание, но не могат да вървят на високи обувки и предпочитат ниските. За да се чувстваш красива, удобно и със самочувствие трябва да знаеш някои тънкости. Специално за всички дами пред малкия екран, обувайте токчетата и да се научим заедно с красивата Индира Касимова.

Можем да спортуваме на високи токчета, докато мием чинии. Няколко лесни упражнения бяха част от разговора на Индира Касимова в водещата Константина Живова.