Михаела Бориславова: Работих рамо до рамо с Кание Уест

Тези и още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

26.05.2016 | 14:37 Редактор: Ирина Георгиева
Михаела Бориславова: Работих рамо до рамо с Кание Уест

От Константина Живова

Гръбначни изкривявания 

Гръбначните изкривявания са голям проблем, не само при възрастните, но и при децата. В България вече има как да се помогне на хора с такива проблеми. Един от най-добрите специалисти в тази област д-р Майкъл Фаръл разказа в предаването ДНЕС какви са иновациите и начините свързани с гръбначните изкривявания.

Трети футболен турнир в памет на Теди - Теодор Желев

На 29 май на игрището в кв. Дружба ще се проведе третият футболен турнир в памет на Теди - Теодор Желев. За поредна година сили ще премерят няколко отбора с малки футболисти. На детския спортен празник отново ще присъства и легендата в родния футбол- треньорът Пламен Марков, който е ръководителят на Детската академия по футбол, а както знаем  - и изпълнителен директор на ЦСКА. Преди ден "армейците" спечелиха Купата на България след победа с 1:0 над Монтана.

Пламен Марков сподели, че е щастлив да почете това дете и да покаже, че децата не се забравят. За ЦСКА, изпълнителния директор на отбора заяви, че определено са показали професионален футбол.

Когато си талантлив и следваш мечтите си, няма значение откъде идваш. Той е роден в Плевен. Мечтата, която има от дете се превръща в негова професия. Започва да се занимава с футбол професионално. На 15 години напуска България и талантът му не остава незабелязан, като получава оферти за проби от редица клубове. Днес той е един от младите таланти на футболния тим Нотингам Форест. Как едно момче от постига мечтите си и какво трябва да знаят малките момчета, които мечтаят за големите отбори, каня в студиото при мен Николай Тодоров.

Михаела Бориславова - за красотата, модата и животът на топ моделите

Българката е една от най-красивите жени в света. Доказателство за това е моята специална гостенка в звездните минути на предаването. Тя е висока 179. Кариерата й на модел стартира на 21 години и от тогава не спира да пътува и да снима сесии за едни от най-големите марки в света. За красотата, модата и животът на топ моделите, представям ви красивата Михаела Бориславова!

"Никога не съм снимала гола. Най-голямата ми гордост е, че имах възможност да снимам и работя рамо до рамо с Кание Уест. Харесвам професията си. Нямам приятелки модели. В годините ми останаха малко верни и истински приятели", разказа топ модел на България, Михаела Бориславова.

Алиша Павлова – Ашли

През деня тя преподава музика на второкласници в столичното 51-во училище. Нощем не се превръща в Пепеляшка, а става... попфолк певица. Завършила е Народно пеене в Широка лъка и музикална педагогика. Само след малко очаквайте в студиото Алиша Павлова – Ашли.

"Не ме е срам да пея поп-фолк. Директорът на училището, в което преподавам ме подкрепя. Няма как да живея само с учителската заплата. Децата пеят моите хитове", сподели пеещата учителка, Алиша Павлова- Ашли.