Братя Мангасарян: За вредата от образованието, културата и изкуството

Тази и още теми в предаването "Днес"

20.05.2016 | 14:40 Редактор: Мария Аладжова
Братя Мангасарян: За вредата от образованието, културата и изкуството

Косето е само на 11 години, но през последните две от тях, се бори геройски за живота си. Клиника в Израел дава надежда, а сумата която трябва спешно да се събере не е голяма. Как да му помогнем - с неговата майка Виолета Николова ни среща Ели Коюмджиева. 

Малкият Константин споделя, че му липсват приятелите, които вече не идват да го виждат. Голямата му мечта е отново да кара колело и да оздравее. 

Наближава летният сезон, когато всички ще се съблечем на плажа. Всеки от нас иска да изглежда добре и полага грижи за себе си. Често някои хора прекаляват с диетите и след това съжаляват. Как да се погрижим за тялото си здравословно и кои са най-популярните диети ще ни обясни в студиото д-р Райна Стоянова, гастроентеролог и експерт по хранене.

„Хранете се задължително три пъти на ден. Не прибягвайте до хапването късно нощем. Задължително се консултирайте със специалист, за да имате положителни резултати, когато пазите диети. Това каза д-р Райна Стоянова в студиото на предаването ДНЕС.

Български отбор от най-добрите хип-хоп танцьори у нас се събира, за да представи страна ни на Световното първенство в Лас Вегас. Какво ги мотивира и какво им е нужно, за да заминат ще ни каже Борислав Петров, който ще ни срещне с тях на живо.

Парите, които са нужни, за да заминат нашите танцьори са голямата спънка и надежда, че ще успеят да съберат.

Те са трима талантливи актьори. През 2005 година скандализират музикалния пазар със екстравагантна визия, забавни текстове и музика, която самите те наричат манга хип-хоп. След дълго отсъствие от сцената тримата отново се завръщат като поставят началото и на своето ново колоритно шоу „За вредата от образованието, културата и изкуството“.  За музиката, новите проекти и може ли звездите да бъдат като братя в студиото, гостуват актьорите Александър Сано и Силвестър Силвестров.

„Не трябва да се ходи на театър“, и много други забавни реплики се чуха в студиото на предаването. Развълнувани от предстоящото завръщане на музикалната сцена се върнаха назад във времето, тогава, когато групата стартира.

Подмяна на осветителни тела по околовръстния път на Благоевград бе причината хиляди скорци и чавки да бъдат избити. Ремонтът се е случил, въпреки предупредителни табели от местната дирекция по околната среда да се изчака размножителния период на птиците. Оцелелите пилета са докарани в София във фондация „Дивите животни“. Там е Борислав Петров.
Малките птички са добре и се съвземат от шока. За съжаление няколко от хилядите птици са успели да оцелеят. 

В началото на тази седмица, по време на жива връзка, която направихме в предаването за актуалните за този сезон прически, Диана Костова се зарече да смени цвета на косата си. 
Синя коса и нестандартна плитка бяха част от полезните съвети, които даде фризьорът Вили Боршукова по повод абитуриентските балове.