Летен фестивал, шиацу, спорт и още ДНЕС в събота

С Бойка Делиева

25.07.2017 | 13:01 Редактор: Валерия Петрова
Летен фестивал, шиацу, спорт и още ДНЕС в събота

Екипът на ДНЕС подкрепя каузата на жените, борещи се с онкохематологични заболявания. Колегата Милена Енчева ни запознава с поредната битка на основателката на Фондация Една от 8 Нана Гладуиш. Розовият кемпер на фондацията има важна мисия - да бъдем единни в борбата с рака на гърдата. Кемперът представлява мобилен клуб на Фондацията, който в следващите 6 месеца ще обиколи над 25 града в страната и главни онкологични болници. Говорим и за живота на една необикновена жена. Коя е Джаки Кенеди и какво се крие зад красивия имидж, който създава сама за себе си? Дали в необикновената й съдба, същинска суперпродукция на 20 век, озарена от блясъка на чара, властта, парите и любовта, но помрачена от омразата, не се таи мъчителна тайна? Отговорите на тези въпроси се крият в най- новия роман, посветен на Джаки Кенеди. Александра Александрова и Кремена Димитрова от издателство Колибри ни разказват.

180 градуса е едно от най- иновативните събития за съвременно изкуство, случващи се в България. Това не е само фестивал, но и платформа и лаборатория за съвременна музика, танц, театър и дизайн. Александър Хаджиев, организатор на фестивала, ни разкрива какво да очакваме от тазгодишното издание на 180 градуса - експеримент, който провокира изкуството, публиката, артистите и пространството. Кинезитерапевтът Иван Кюрпанов и Борислав Петров ни запознават с тайните на традиционната японска терапия шиацу. Тя ни помага да балансираме притока на енергия в тялото като съчетава философия и терапия едновременно.

Ивайло Соколов е персонален треньор, той ни дава добри идеи и съвети за това как да се възползваме пълноценно от свободното си време през уикендите и да променим начина на живот на цялото си семейство. Вижте: