"180 мига безсмъртие", волейболната фамилия Братоеви и поп музика в ДНЕС

Тези и още много интересни теми и гости в неделя

16.07.2017 | 11:00 Редактор: Валерия Петрова

В навечерието на годишнината от рождението на Васил Левски ви представяме едно чудесно луксозно издание на книга с разкази и рисунки, създадени изцяло от деца в името на благотворителна кауза- живот за малките герои, които идват преждевременно на този свят. „Богатството на тази книга е в това, че всяка страница е пропита с детската обич към Апостола по един трогателен, неподправен и истинен начин“- това пише, г-жа Христина Богданова праплеменницата на Левски, в посвещение на сборника, който ще ви покажем сега. Ивайло Кючуков ни разказва повече.
Специалната ни среща ДНЕС в неделя е с един от емблематичните и най-интересни личности в националния отбор по волейбол. Журналисти и публика се вълнуват и забавляват с буйния му нрав, а той самият неведнъж е доказвал безспорните си качества и талант в най-критични за отбора моменти. Какъв е обаче извън терена и то сред най-близките си, ще разберем сега от самия Валентин Братоев и двете му най-скъпи същества – съпругата му Радостина и дъщеричката му Матея. 

Тежи ли цената на успеха, как се става победител, дали семейството е всичко и навсякъде ли го следват жените, заели най-специално място в сърцето на Валентин Братоев - вижте отговорите в откровеното интервю на Бойка Делиева.

Младият и талантлив Стивън Ачикор пусна дебютно парче, заедно с една от легендите на клубната сцена у нас топ диджея Фабрицио Паризи. "Shaking it up" ще бъде представено в най-голямата музикална платформа за Източна Европа. Новият тандем на клубната сцена ни гостува в една очаквано добра комбинация.