Владина Цекова, д-р Милен Врабевски и Магдалена Александрова в предаването "ДНЕС в събота" с Бойка Делиева

Мода и стил, пътешествия и музика - не изпускайте

18.02.2017 | 10:00 Редактор: Валерия Петрова
Владина Цекова, д-р Милен Врабевски и Магдалена Александрова в предаването

Днес в предаването гостуваме на д-р Милен Врабевски, един българин, когото наричат ренесансов човек. Асен Манасиев говори с него за интелегентната музика днес. Ще ви срещнем и с интересна дама, бивш модел, авантюрист и пътешественик  – лъчезарната Владина Цекова. Но преди това ще започнем с тема, приятна и любима на всички жени – модата. Магдалена Александрова е дизайнер на единствените по рода си трансформиращи се рокли. Разберете повече за градската мода и практичните модни решения от първия ни събеседник. 

Асен Манасиев влиза в звукозаписното студио на д-р Милен Врабевски. Той е български бизнемен и филантроп. Учредител и собственик на фондация „Българска памет“. Собственик е и на научно изследователска организация, с предмет на дейност, насочена изцяло в клиничната медицина. Но наред с всичко това той създава продуцентската къща „Inteligent Music“ за популяризиране на съвременната българска музика и култура, с участието на популярни имена от световната музикална сцена.

Следващата ни гостенка е Владина Цекова – бивш модел и непоправима пътешственичка, която определя себе си като добра ученичка на Пипи дългото чорапче. Тя е влюбена в пътешествията, обиколила е почти целия свят и е готова да ни разкаже каква е магията на пътя. Срещала е много добри хора, чийто личен пример вдъхновява.

Владина Цекова е лице на модни марки, знае как трябва да се облича съвременната жена и ще сподели полезни съвети с нас. Тя ни разказва за преживяването Камино, за Мароко, една любопитна грузинска сватба и още много интересни истории за пътешествието като начин на живот. Вижте: