Нона Йотова: Новият ми албум "Моите песни" е по книга със стихове на майка ми

"Имах много щастливо детство", споделя още Нона

25.01.2017 | 11:55 Редактор: Валерия Петрова
Нона Йотова: Новият ми албум

В предаването "Днес в събота" гостува Нона Йотова, една жена-стихия, за която няма тера инкогнита нито в музиката, нито в театъра. Тя е сред най-отличаващите се актриси и музикални изпълнители у нас. 
Родена е в семейството на писателя Кръстьо Кръстев, обича литературата и от съвсем малка е закърмена с музиката: баба ѝ е народна певица, майка ѝ също се занимава с музика. Най-голямата страст на Нона Йотова обаче е театърът. 

За щастливите детски години в семейство на изкуството, за пътя към театъра, голямата любов и халтурата - гледайте и следващото видео:

Също така ще ви сгреем с топли новини от Испания, защото в студиото влиза директорът на институт Сервантес - Хавиер Валдивиелсо.

Започнаха ли българските жените да търсят начини, с които да се справят със стреса, забързаното ежедневие, самотата, депресията и подтиснатото самоуважение? Как всяка една жена може да получи помощ, когато почувства синдрома на професионалното прегаряне, несигурност, и нисък тонус и жизнена енергия. Какъв е отговорът на въпроса „Каква жена съм аз наистина?“ и какъв цвят има женствеността ни? На всички тези въпроси ще ми отговори Ива Митева-Славчева - създател, основен водещ и организатор на Женски Кръг.