ДНЕС в неделя: Борислав Чучков за живота в чужбина, семейството и новите си филми

Oще много интересни теми, гости и изненади в предаването ДНЕС в неделя по Bulgaria ON AIR

25.07.2016 | 14:14 Редактор: Валерия Петрова
ДНЕС в неделя: Борислав Чучков за живота в чужбина, семейството и новите си филми

Днес в неделя с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в неделната утрин.

В неделната сутрин при Ирина Белчева гостува златното момче от златната монета - именитият продуцент Борислав Чучков. Връщаме Борислав Чучков в детството с фестивала Златната Монета в Италия през 1984 г, който печели с песента на Виктор Чучков - Дъга. Баща му е и първата изненада за госта, именитият композитор Виктор Чучков се включва по телефона.

Следващта виртуална среща е с още един близък човек, който взима участие във филма „Тилт“ - Ованес Торосян. Борко Чучков разказва за продуцентската си фирма, за новите си проекти и за актьорската професия, както и за участието си в "Пеещите обувки" на Радослав Спасов, филм, който наскоро печели награда в Москва.

Борислав Чучков споделя за още един от новите си проекти. Филмът е с режисьор Лъчезар Аврамов и сценарист Дими Стоянович и е по един от разказите в книгата „На изток от запада“ на Мирослав Пенков. В „Снимка с Юки“ главни роли ще вземат Руши Виденлиев и японската актриса Кики Суджино. 

Следващият гост е доктор Силвия Паскалева, която ни помага да открием новите тенденции в сферата на красотата и здравословния начин на живот. Много хора страдат от несъвместимост към някои храни, без да осъзнават това. Забелязваме наднормено тегло, подуване на корема, алергии, екземи, мигрена, често боледуване или безсъние. Всъщност това са сигналите, които ни изпраща нашето тяло именно поради приемането на храни, които не можем да усвояваме.