Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Джамбазки: Проверките по морето са и срещу укриването на данъци

ЕС е време да се събуди, заяви патриотът пред Bulgaria ON AIR

17.08.2017 | 20:13 Редактор: Иван Берберов
Джамбазки: Проверките по морето са и срещу укриването на данъци

Когато някой започне да се бори с проблем в държавата ни, винаги ще се намери друг, който да каже, че има и други проблеми. Да – такива има, но проверките в Слънчев бряг не са само заради шума. Там става дума за укриване на данъци, неиздаване на касови бележки, продажба на фалшив алкохол и още.

Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на "Денят ON AIR". Според него досегашната ситуация по морските ни курорти е създала "картинка на повръщащи пияни хора по главните улици посред бял ден".

"Ние привличаме само по-бедни чуждестранни туристи, за които е нормално да се напият и да скочат от някой етаж. Създадохме такъв образ на туризма ни, който няма да привлече дори средно богатите хора. Това, че на редица заведения по морето им се увеличи за последната седмица оборотът с 50%, е доказателство за кражба от фискалния резерв", отбеляза патриотът пред Bulgaria ON AIR.

И добави, че целта на "Обединени патриоти", от които ВМРО е част, е в държавата ни да има просперитет, хората да имат доходи, образование и перспективи.

"Всичко това няма как да стане, ако има тлеещи конфликти, на които спящият Европейски съюз не обръща внимание. В радиус от 2000 километра има войни. ЕС не е източник на фондове, а такъв, който трябва да вземе предвид интересите на всички и да постигне компромисни решения", заключи гостът на телевизията.