Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Глас от "Воля": Марешки е обвинен, да! Но има ли доказателства?

Работим много и сме непослушни, заяви членът на изпълнителното бюро на партията Стефан Августинов пред Bulgaria ON AIR

17.07.2017 | 20:09 Редактор: Иван Берберов
Глас от

Не можем да говорим за държава, ако тя не защитава обществото си, настоя представителят на изпълнителното бюро на ПП "Воля" Стефан Августинов в студиото на "Денят ON AIR".

"Истина е, че има обвинение за рекет към лидера на "Воля" Веселин Марешки. Но има ли доказателства? Съдът, надявам се, следва законите", отбеляза гостът пред Bulgaria ON AIR.

Августинов припомни, че делото срещу Марешки веднъж вече е било прекратено, а сега прокуратурата наново се пробужда. 

"В момента, в който започнахме да работим по точките, които обещахме в предизборната си кампания, започна отново да се шуми около лидера ни. Ние сме твърде непослушни и работим много. Също така пречим на хората, които са свикнали да не вършат нищо и да печелят", посочи още той. 

Попитан какво е бъдещето на ПП "Воля" Стефан Августинов отвърна, че партията се е оказала неразбиваема, а шансът някой от парламентарната група да напусне е нулев.

"Във "Воля" сме свикнали да работим бързо и практично, а в парламента се работи така, само с лобистките закони. Ние ще бъдем най-послушните, когато управляващите и опозицията започнат да взимат разумни решения", завърши членът на ИБ на "Воля".