Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Глас от ПФ: Позициите на Румен Радев бяха срамни за България!

Останах с впечатление, че държавният глава идва да критикува, а не да гради и обединява, посочи Петър Петров в ефира на Bulgaria ON AIR

19.01.2017 | 20:09 Редактор: Тодор Петров
Глас от ПФ: Позициите на Румен Радев бяха срамни за България!

Народният представител от Патриотичния фронт Петър Петров заяви в предаването "Денят ON AIR", че позициите в днешната реч на новоизбрания президент Румен Радев са били срамни за България.

"Позициите му бяха срамни за България, защото той казваше непрекъснато на посланиците, че страната ни е лошо място за живеене. Очаквах да чуя стегната реч от 4-5 минути, в която да чуя какво смята да направи новоизбраният президент по основния въпрос - как хората ще започнат да живеят по-добре и по-спокойно", сподели разочарованият депутат пред Bulgaria ON AIR.

Той добави, че вместо това е станал свидетел на изложение, в което президентът все едно се е намирал на семинар на старшини

"Останах с впечатление, че държавният глава идва да критикува, а не да гради и обединява. Ако се занимаваш с политика, първото нещо, което трябва да направиш, е да работиш да сме единни", отбеляза още Петър Петров. 

Патриотът разкритикува новия държавен глава и за това, че не е споменал какво ще направи за 2,1 млн. пенсионери у нас. По думите му Румен Радев трябва да декларира, че ще работи съвместно с институциите в държавата за това хората да живеят по-добре.

Петър Петров сподели и какви са настоящите настроения в Патриотичния фронт преди предстоящите парламентарни избори:

Усещаме се като хора, които увеличават своето влияние в обществото. Имаме ясни и конкретни послания как нашето участие в Народното събрание ще се отрази по добър начин върху живота на хората.