Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Анна Александрова:ГЕРБ няма опоненти

Надявам се да спечелим без балотаж, каза народният представител в Денят ON AIR

26.10.2016 | 19:52
Анна Александрова:ГЕРБ няма опоненти

Позицията на парламентарната група на ГЕРБ бе Изборният кодекс да не се пипа по време на предизборната кампания. Трябваше обаче да подкрепим някой предложения. Спекулира се, че сме подкрепили квадратчето "Не подкрепям никого", само за да спечелим изборите на първи тур. Това обясни в предаването "Денят ON AIR" по телевизия Bulgaria ON AIR  народният представител от ГЕРБ Анна Александрова.

По думите й активността на ГЕРБ не е свързана с изборите, защото партията управлява от 2 години и работи с еднакво темпо, каквото и сега.

"Назначават се комисии и се определят правилата за работа, които важат за всички. Съвпадение е, че се случва по време на избори", посочи Александрова.

Тя каза, че в момента г-жа Цачева е на обиколка из страната и се среща със своите избиратели, както и се запознава с техните проблемите. 

"Надявам се да спечелим без балотаж. Ако се стигне до балотаж, ГЕРБ управлява в коалиция и защо да не ни подкрепят на втори тур от РБ", уточни народният представител.

Според Александрова Борисов винаги е бил откровен в интервютата си и позицията му в момента е достойна.

Относно г-жа Цачева гостът в студиото на Владимир Сиркаров обясни, че тя е изразила ясно позицията си, че ще бъде обединител на нацията и че не дели избирателите на леви и десни и допълни, че основните качества на г-жа Цачева ca, че тя е изключително подготвен юрист, два мандата е председател на НС и е истински човек.

"Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат от всички. ГЕРБ няма опоненти и се надявам на първи тур да приключим", категорична е Александрова.

Тя посочи, че споразумението между ЕС и Канада е важно и целта му е да се създадат нови възможности на търговия и инвестиция.

 "Споразумението няма да наруши стандартите на ЕС по отношение на здравеопазване, околната среда, безопасността на храните и т.н. Няма да бъдем залети с ГМО. Това е едно добро икономически споразумение, което би могло да донесе много на българската икономика", заключи народният представител.