Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Кандидат-президент: Вот на недоверие срещу политиката на подлагане!

Не мога да гледам лицемерието на кандидатите, каза Александър Каракачанов пред Bulgaria ON AIR

29.09.2016 | 20:43 Редактор: Тодор Петров
Кандидат-президент: Вот на недоверие срещу политиката на подлагане!

Кандидатирам се заради публичност на своите идеи. Не мога да гледам това лицемерие в кандидатите. Обещават светло бъдеще, а всичките до един са виновни за състоянието на държавата.

Това обяви в предаването "Денят ON AIR" независимият кандидат-президент Александър Каракачанов. 

"Tрябва да се иска вот на недоверие срещу цялата тази политика на подлагане. Но БСП няма да внесе такава, защото трябва да обвини самата себе си", настоя кандидатът за "Дондуков" 2. 

Той е на мнение, че е "жалко и смешно да се иска вот на недоворие от БСП заради кандидатурите ни за ООН". Според Каракачанов смяната на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева е борба на лобита. 

"Външните лобита играят вътре в нас. Искат нещо да си разиграят там и ние ще станем за смях. Трябва да знаем кои са нашите интереси и да си ги пазим", коментира гостът на Bulgaria ON AIR.

Каракачанов е на мнение, че трябва да има нови играчи в парламента и е необходимо държавата да промени вътрешната си финансова и икономическа политика. 

"Имаме обратна прогресивна схема на данъчно облагане. Колкото си по-беден, толкова повече плащаш. Трябва да има здравна и пенсионна реформа. В момента сме смачкали средната класа и няма такава", коментира още гостът в студиото.

Вижте във видеото целия разговор: