Цачева се закани да не допуска разногласия между централната и местната власт

Кандидатът на ГЕРБ за президент се срещна с жителите на Долни чифлик

22.10.2016 | 17:02 Редактор: Тодор Петров
Цачева се закани да не допуска разногласия между централната и местната власт

Няма друга партия освен ГЕРБ, която да дава възможност за развитие на всички можещи и знаещи хора, без значение от техния пол или етнос. Доказателство за това е доверието, което аз и кметът на Долни чифлик Красимира Анастасова получихме от премиера Бойко Борисов и от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Долни чифлик, съобщиха от пресцентъра на партията. На срещата присъстваха и жители на община Бяла. 

"Силата на ГЕРБ е, че ние работим за всички български граждани - както на държавно, така и на местно ниво. За да се развива всяко населено място в страната трябва да има синхрон между централната и местната власт, а президентската институция има решаваща роля, за да няма противоречие между институциите", каза още кандидатът на ГЕРБ за президент.

Според Цветан Цветанов евроатлантическата посока е единственият път за България. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ е категоричен, че усилията на правителството на Бойко Борисов в борбата с контрабандата дават резултат. 

"За догодина са предвидени 223 млн. лева повече за образование, ще бъде отпуснат 1 милиард и за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност. Населените места се развиват, безработицата намалява. Това е в интерес на всички български граждани", каза Цветанов.