България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Провокативно" ще разказва човешки истории, търсещи доброто в българина от ефира на Bulgaria ON AIR

"Предаването е сериозно, но и забавно", разкри неговият автор и водещ Милена Фучеджиева

28.04.2016 | 09:42 Редактор: Тодор Петров

Предаването "Провокативно", което стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 1 май, ще бъде сериозно, но същевременно с това и забавно. Това обеща в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR неговият автор и водещ, писателката Милена Фучеджиева.

"Държа да има хумор и се опитвам да го внеса в така изнервения български живот, в който никой не поема отговорност. Трябва да има хумор, защото много сме се напрегнали. Правя всяко нещо с надеждата, че ще допринеса по някакъв начин за обществото", каза Милена Фучеджиева.

Новото лице на Bulgaria ON AIR обясни, че предаването ще бъде развлекателно и няма да нищи политиката. Очакват ни интересни гости и човешки истории. Част от екипа на предаването е и писателят Илиян Любомиров, известен с псевдонима Августин Господинов.

"Търсим най-доброто в българите и ще учим хората как да живеят по-добре.  Ще разглеждаме женските проблеми, секса, разделите, бизнеса и други теми. Занимавам се с жени, чиито животи са съсипани по времето на комунизма. Ще опитам да обучавам младите да знаят, че това не се е случило толкова отдавна. Ще разказваме човешки истории, които имат голямо значение за бъдещето ни. Трябва да се срещнем с това, което ни е унижавало. В голям исторически мащаб 26 години са нищо", разкри още Фучеджиева от кухнята на предаването.

Вижте целия разговор във видеото: