Кетъринг компанията Silver Wings откри нова сграда в София

14.11.2014 | 08:00
Кетъринг компанията Silver Wings откри нова сграда в София

На 13 ноември 2014 г. в София се проведе официално събитие по случай откриването на сградата за кетъринг на Silver Wings, компанията, която обслужва националния превозвач „България Ер”.

Основната дейност на Silver Wings е авиационен кетъринг. Новата сграда, собственост на компанията, е изградена и оборудвана по последните международни изисквания за  безопасност на храните и сигурност на полетите.  Също така компанията развива дейност в две заведения за бързо хранене на Летище София, Терминал 2.

По време на събитието всеки един от гостите, който си е задавал въпроса как и къде се приготвя храната, която се поднася по време на полет, имаше възможност да научи повече за този процес при разглеждането на новата сграда на Silver Wings.

Освен „България Ер”, основни клиенти на Silver Wings са авиокомпаниите British Airways,  Air France, Lufthansa, Wizz Air, Qatar Airways, Еuro Jet, Net Jet и др.  За нуждите на Qatar Airways е изградена специална Халал кухня. Кетъринг компанията обслужва също така правителствения „Авиоотряд 28”, както и повечето чартърни и бизнес полети от Летище София.

Още по темата