Списание Business Lady отличи вицепремиера Даниела Бобева

Отличието в категория „Банково дело“ взе главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова

26.03.2014 | 14:41 Редактор: Мариета Иванова
Списание Business Lady отличи вицепремиера Даниела Бобева

Списание  Business Lady връчи за трета поредна година награди на успели дами в българското общество. Домакин на официалната церемония беше „Кемпински хотел Зографски“, който посрещна близо 200 личности от бизнес средите, политици и приятели на списанието.

Първо място в категорията „Държавна администрация“ получи вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева. За най-добра „Жена- политик“ за годината бе отличена Мая Манолова.

Отличието в „Банково дело“ взе председателят на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК- Виолина Маринова. Наградата в категория „Предприемачество и мениджмънт“ бе присъдена на Мариана Печеян, управител на ВСК „Кентавър груп“ и председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България.

Председателят на  Синдиката на българските учители и вицепрезидент на Женски комитет на ПЕРС- Янка Такева, получи отличие за активната си дейност в областта на „Социалната и обществена дейност“.

В категорията „Семейна И Социална Политика“ призът беше присъден на Христина Христова, председател на Института за семейна политика получи награда в категория.