Авиошоу

Събота от 15:30 часа
още

Авиошоу през 2016 - Best of...

Авиацията пред камерите на Bulgaria ON AIR и Авиошоу с Александър Богоявленски

08.01.2017 | 09:11
Авиошоу през 2016 - Best of...

Дали 2016 беше добра година за авиацията - отговорът е по-скоро положителен, независимо от инцидентите, които ни преследваха съвсем до края на годината. Не само 2016, но последните 2 години отбелязват строго положителна тенденция по отношение на сигурността в гражданската авиация - както в най-видимата й част, търговските полети на авиокомпаниите, така и в сектора на бизнес авиацията и любителските полети.

В този епизод и направим преглед на някои от ключовите събития, но само такива, които нашите камери успяха да заснемат през 2016.

През 2016 Авиошоу създаде 54 епизода с ексклузивни интервюта и кадри от България и Европа, включващи авиошоута, демонстрации, премиери, анализи и коментари за авиацията и аерокосмическата индустрия и техните постижения.

В обзора, излъчен на 7 януари 2017 по Bulgaria ON AIR ще видите:

- Дипломирането на младите пилоти на летище Долна Митрополия;

- Авиошоуто във Фарнбъро;

- Храната на борда-в кухнята на Silver Wings;

- Пилотът Марио Бакалов;

- Новият Gripen.

Гледайте епизода във видеото. Целите епизоди, както и всички предавания от архива на Авиошоу с Александър Богоявленски ще намерите тук.

Гледайте редовните издания на Авиошоу и през 2017 - в събота от 15:30 с повторения във вторник и сряда от 14:00 следете програмата на телевизия Bulgaria ON AIR.