Косьо Лунгов: Сгодих се!

Вижте интересните теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

08.09.2016 | 15:24 Редактор: Тодор Петров
Косьо Лунгов: Сгодих се!

"Спортувай с мисия" е предстоящото събитие, което е организирано от Holiday Heroes. Благотворителен стрийтбол между компании ще бъде проведен в София. Как ще протече събитието разказа Росица Томова, мениджър на Holiday Heroes.

Наближава първият учебен ден и родителите тръпнат в подготовка за началото на учебната година. Здравето е важна част от вълненията. Какви мерки да вземем за децата си превантивно преди сблъсъка в училище и има ли как да ги предпазим от предстоящите вируси? Повече за това научихме от колегата Борислав Петров в разговора му с педиатъра д-р Ралица Калинова.

"Важно е майките да кърмят децата си. Това е имуностимулатор за цял живот", сподели д-р Ралица Калинова.

Следващият ни гост е изключително енергичен, нестандартен и винаги изненадващ те с присъствие. Той е роден и отгледан в имагинерно семейство. От малък обича да се вози с пекинези в градския транспорт. Ненавижда прогнозите за времето. Обича да тича на място. Той е ерген, но е способен да разтрогне няколко брака само с присъствието си по брачни церемонии. Той е актьор с планове и нестандартни идеи. Той е различен, той е Константин Лунгов.

"Сгодих се. Предложих брак на моята приятелка. Не сме планували сватба, но сме щастливи. Тя се казва Мария", сподели за първи път публично Константин Лунгов пред Константина Живова.

Модата винаги ни вълнува. Включихме се на живо, за да поговорим за мода и какво предстои в Седмица на модата в София.

Следващата ни гостенка е родом от Тутракан. Занимава се с музика от малка и е изпяла около 300 песни, като жанровете са различни - български, английски, италиански, френски, руски и испански. Един стил днес заема голяма част от живота й. Тя е певицата, кандидатирала се за кмет на град Левски през 2011 година. Какво се случва днес с музиката и има ли отново амбиции за влизане в политиката - разказа Боряна Пантелеева-Бриана

"Отказах се от политиката. Насочила съм се към музиката изцяло", коментира певицата.