Мартина Ганчева пред Lifestyle.bg: Чувствам се обичана

Водещата на „Днес” повдига завесата към личния си свят в интервю пред Надя Йосифова.

24.11.2015 | 18:07 Редактор: Константина Маркова
Мартина Ганчева пред Lifestyle.bg: Чувствам се обичана

Водещата на всекидневното информационно предаване „Днес” по Bulgaria ON AIR повдига завесата към личния си свят в интервю пред журналистката Надежда Йосифова. За читателите на Lifestyle.bg тя сподели за страстта си в работата, любовта към танците, животните, движението, изпитанията, трудностите и чувството да бъдеш обичан.

„Мартина Ганчева е едно от лицата на Bulgaria ON AIR. Стартира като международник в телевизията, а в момента води предаването „Днес”, което се излъчва всеки делник от 9 часа. Ще припомня, че тя е първата българска журналистка, която направи интервю с президента на Румъния – Траян Бъсеску. Сашо Диков и Владо Береану са след нея, макар да я водят по стаж и години“, пише журналистката Надежда Йосифова в lifestyle.bg.

Относно румънската й връзка предстои да излезе автобиографичната книга на настоящия държавен глава на Румъния - Клаус Йоханис, преведена от Мартина Ганчева по покана на издателство „Сиела”.

Натоварената си работа в телевизията журналистката съвместява с не едно и две хобита и с отдавнашна любов с човек, който я разбира. Но не е галеник на съдбата. Минала е през сериозни здравословни изпитания, нито едно, от които не се е разминало без операция.

За израстването си като професионалист, за спектакъла в НДК, където е танцувала, за създаването на авторски бижута, за мъжа до себе си и интереса към фотографията Мартина Ганчева разказва пред Lifestyle.bg на своя територия – в телевизията.

Интервюто четете тук http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1416545529